Workshops
Intro BDSM Partners Live sessies Collega's SM massages Workshops Fanmail  

Workshops bij mij hebben het doel om de technieken die gangbaar zijn in de BDSM toegankelijker te maken voor paren zodat zij deze zelf thuis op een VEILIGE manier kunnen toepassen.

Het gevoel bij BDSM kun je niet aanleren, dat zit van binnen, maar technieken zoals bondage en hog-tie, needle-play, electro, spanking (met of zonder sporen) en zeker technieken zoals breath-control zijn dingen die een zeker veiligheidsrisico met zich meebrengen en die men wel degelijk op een goede manier dient toe te passen om letsel of zelfs erger te voorkomen.

Paren die 1 of meerdere workshops gevolgd hebben zijn daarom ook veel geruster en voelen zich veilig en vertrouwd omdat de Dominant van de 2 weet wat zij of hij doet.

Bel me gerust voor meer informatie mocht je of jullie daar behoefte aan hebben of reserveer gelijk een workshop, ik garandeer je dat je er veel van opsteekt en bovendien zijn deze uurtjes sowieso zeer stimulerend en buiten het leerelement ook opwindend.

Atentie workshops zijn momenteel niet te boeken

 

 

 

Alles op deze pagina is beschermd onder copyright ©2016 Pam69 Concepts . Kopieren en/of verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is ten strengste verboden .